ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΥ

Event: “50+1 χρόνια ΚΜΜ”! Πανηγυρικός εορτασμός

Οκτ
1

50+1

50+1 LOGO

Η 1η Οκτωβρίου είναι η Διεθνής Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας και πάντα αποτελεί ορόσημο για την ΚΜΜ. Ιδιαίτερα φέτος η εορτή αυτή έλαβε πανηγυρικό χαρακτήρα: εορτάσαμε τα «50+1 χρόνια» αδιάκοπης λειτουργίας και φιλανθρωπικής δράσης της ΚΜΜ!

Πολλοί παλιοί αλλά και νέοι φίλοι και υποστηρικτές της ΚΜΜ τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, την οποία χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου, ο πρώην Δήμαρχος Μοσχάτου κ. Ταξιάρχης Παπαντώνης, η Πρόεδρος της ΚΜΜ Δρ. Μαρία Κουρή και η Σύμβουλος της ΚΜΜ κα. Διονυσία Ζιωτοπούλου. Την ιστορία της ΚΜΜ μας θύμισε η κα. Κωνσταντίνα Κατσούγκρη, εγγονή του Επίτιμου Προέδρου και Ιδρυτή του Σωματείου κ. Διονύση Θεοφιλάτου και διαβάστηκε μήνυμα της κας. Ειρήνης Θεοφιλάτου-Κατσούγκρη.

Στη συνέχεια βραβεύθηκαν τα Επίτιμα Μέλη της ΚΜΜ για την συμβολή τους στην πολυετή συνέχιση του έργου της ΚΜΜ και οι κκ. Κορρές και Κουτρόπουλος απηύθυναν χαιρετισμούς.

Ακολούθησε πλούσιο και κεφάτο μουσικό πρόγραμμα από τον καταξιωμένο μουσικό και συμπολίτη μας Άκη Δείξιμο που ξεσήκωσε τους παρευρισκομένους!

Τον Πανηγυρικό Εορτασμό πλαισίωσε Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα την «Τρίτη Ηλικία», με τη συμμετοχή των: Θάνου Ανθόπουλου, Κατερίνας Αρβανίτη, Δήμητρας Ευθυμίου, Ανδρέα Καλύβα, Αφροδίτης Καποκάκη, Μυρσίνης Κουτλή, Μαρίας Ντασίου, Θανάση Οικονόμου και Βασίλη Σοφρά.