ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΥ

Ενίσχυσε και εσύ το έργο μας!

Ως φιλανθρωπικό ίδρυμα η ΚΜΜ στηρίζεται κατ’ εξοχήν στα ευγενή αισθήματα και στην αφιλοκερδή προσφορά κάθε ανθρώπου. Οι υπερήλικες άποροι προστατευόμενοί μας χρειάζονται και υπολογίζουν στην αγάπη και την συνδρομή σας!

 Πώς μπορώ να προσφέρω;

Οικονομικές Δωρεές:
Οι δωρεές των φίλων του Σωματείου μας κατατίθενται στον Τραπεζικό Λογαριασμό μας στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος: 148/296018-49. Για οποιαδήποτε κατάθεση αποστέλλεται απόδειξη είσπραξης.

Υλικές Δωρεές:
Είδη διατροφής, υγιεινής (πχ. πάνες ακράτειας), καθαριότητας, ιματισμός, έπιπλα, ηλεκτρονικά είδη, συσκευές, αλλά και κάθε είδους αντικείμενα καινούρια ή σε καλή κατάσταση είναι απαραίτητα για το Σωματείο μας. Εξαιρετικά χρήσιμα είναι επίσης δώρα για τις λαχειοφόρους αγορές μας. Δείτε τις ανάγκες μας σε είδος για αυτόν τον μήνα εδώ!

Προσφορά γεύματος:
Μπορείτε να προσφέρετε γεύμα στους ηλικιωμένους προστατευόμενούς μας στους χώρους της ΚΜΜ, είτε φέρνοντας τρόφιμα είτε κάνοντας δωρεά οποιουδήποτε ποσού για να οργανώσουμε το γεύμα σας εμείς.

Δωρεά υπηρεσιών:
Βελτιώστε ακόμη περισσότερο την ποιότητα ζωής των προστατευομένων μας, προσφέροντάς τους αναγκαίες υπηρεσίες (πχ. ιατρικές, αισθητικής, ψυχαγωγίας κλπ.).

Άυλες Δωρεές:
Ένα χαμόγελο, μια καλή κουβέντα και αγάπη είναι απαραίτητα για κάθε άνθρωπο, πόσο μάλλον για τους ηλικιωμένους. Μοιραστείτε λίγο από τον χρόνο σας για να ομορφύνετε την ζωή των προστατευομένων μας, κρατώντας τους συντροφιά.